söndag 6 januari 2019

Bilder från förberedelserna till Trettondagsfikat 2019

1 deg blir 8 sorters kakor.
* lingonpulver, blåbärspulver, kanel, passionsfrukt, kakaopulver och nyponpulver plus naturell deg.


Lower-carb marsipan färgad med hushållsfärger till kakdekoration.


Mandelmusslor enligt ett recept ur "Fika eatclean vegan" av Yvonne Hedberg (ISBN: 9789188751416 ). Ersatte allt sockret med Sukrin-produkter. De har gjort stor succé på ett flertal tillställningar nu! De är glutenfria och min variant alltså tämligen sockerfri (fibersirapen har lite kolhydrater)

Flera olika sorters nästan sockerfri knäckfudge: 
Normal överst, blåbär till vänster och lakrits till höger samt blåbär längst ned.

.

Hemgjord i princip sockerfri dajm. Skal av plamils mörka sockerfria choklad och fyllning av plamils ljusa sockerfria choklad samt sönderstötta nästan sockerfria knäckbitar (kokad till knäck alltså någon minut längre än till fudgekonsistens).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar